Lijstenmakerij

Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het in de loop van de tijd al eens ingelijst.

Dus niet alleen schilderijen, etsen, zeefdrukken en reproducties, maar ook geboortekaartjes, borduurwerken, voetbalshirts, schaatspakken, T-shirts, ringen, nummerborden, diploma’s, petten, babykleertjes, kinderschoentjes, trouwjurken, etc. etc. Wij werken hierbij volgens het principe van het conserverend inlijsten, waarmee wordt voorkomen dat het ingelijste werk wordt aangetast door zuren en dergelijke. Hiervoor gebruiken we alleen de allerbeste materialen.We hebben honderden profielen voor maatwerk.

Daarnaast hebben we verschillende soorten wissellijsten en baklijsten in standaard maten. Ook voor een passepartout (op maat) kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben we ook ophangsystemen om uw kunstwerk netjes op te hangen. Wij spannen ook schilderijen (canvas) op spielatten. De lijsten zijn gemaakt van hout of aluminium en zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, breedtes en prijsklassen.

Met behulp van ons grote assortiment hoekmonsters vinden we samen met u de mooiste lijst voor al uw inlijstwerk. Wilt u advies over een inlijsting of een kijkje nemen in ons grote assortiment hoekmonsters? Kom dan gerust eens langs! Samen vinden we zeker een prachtige lijst!